Resultater 2022/2023

Her kommer resultatene for sesongen 2022/2023

Sesongens første stevne i Fosenhallen blir Kretsstevne 1, Lørdag 15.10.2022, stevnestart kl: 1200

Distanser:

Rekrutt 1: 100m x 2

Rekrutt 2: 100m og 300m

10 - 11 år: 100m og 500m

12 år: 500m og 1000m

Juniorer og Veteraner: 500m , 1000m og 3000m (Max 2 distanser)

Påmelding her: mailto:pamelding@bosk.no , frist torsdag 13.10.2022, kl: 18:00

Resultater 2021/2022

Første stevne i Fosenhallen er UNDERGRUNNSSKEISERØRSLEMEISTERSKAPEN 2021, som er et todagers stevne for veteraner 1-2.oktober. Deretter blir det klubbløp/testløp 9.oktober for alle klasser. Se terminliste for øvrige stevner.

Her er noen bilder, “lånt” fra STSK`s hjemmeside, Foto: Lars K. Brechan + arrangør

resultater 2020/2021

resultater 2019/2020

VIKINGLØPET 2020

Vikingløpet er ferdig og vi kan gratulere oss selv med prisen for årets beste klubb, det er stort!😄👏🏻🎉
Vi reise til Tønsberg med 9 løpere, 8 av disse skal få æren av å representere Norge under Vikingrace i Nederland. Vår 9.ende løper fikk 4.plass sammenlagt, helgen var med andre ord og stor suksess for klubben vår! 😄
PAULINE LYSØ OLSEN vant klassen J11 sammenlagt med sine tre sølv og en gull.
TAGE ALEKSANDER LINN tok 3.plass på alle distanser og sammenlagt i klassen G11.
MARTINE SOLEM tok 2.plass sammenlagt i J12 med 1 gull, 2 sølv og 1 bronsje.
ASTA KOTTE tok 3.plass sammenlagt i J12 med 1 gull og 3 bronsje.
ARON AANNØ tok 3.plass på alle distanser og sammenlagt i G14.
ALAN KOTTE tok 4.plass på alle distanser og sammenlagt i G14.
SOFIE ULSET tok 2.plass på alle distanser og sammenlagt i J15.
SIMON AANNØ tok 1.plass sammenlagt med 3 gull og 1 bronsje i G16.
BIRK FINNSTØ REFSAAS tok 3.plass sammenlagt med 1 sølv og 3 bronsje i G16.

Gratulere så mye til dere alle!
Vi bøyer oss i støvet for hele hopprennet! 😄

Takk til AG og hans trenerteam, det spor liten tvil om at vi er på riktig spor😊
Takk til det enorme sterke og fine støtteapparatet vi har i foreldregruppen.
Takk til vår sponsor
Vi trenger dere alle i fortsettelsen😊🙌🏻
#BjugnSparebank #Mowi #Sport1Jensen #FosenKraft #ByggTeamFosen #Stork

Vandrerpremei utdelt av Ordfører i Tønsberg

Junior NM Sprint (11.–12.2.2020)

I helgen var 22 BØSK-løpere i aksjon😄
Simon og Aron Aannø, Sofie Ulset og Birk Finnstø Refsaas deltok på junior NM sprint. Sofie gikk sin beste 500m for sesongen på lørdag, og fulgte søndag opp med nok en god 500m. Det ble desverre disken på 1000m lørdag, noe som førte til at hun ikke fikk gå den distansen på lørdag.
Våre yngste deltakere Aron hadde jevnt over en bra helg. De to beste tidene på 500m og 1000m i helgen er personlige rekorder i på bane i Norge. 21.plass sammenlagt.
Simon hadde lørdag til gode løp, 37-tallet for første gang i Norge på 500m. Han lå etter dag på 4. plass sammenlagt, 00.01 etter 3.plassen. På søndag følte han løpene ble gjennomført teknisk dårligere, spesielt 500m. På 1000m ble det 4.plass, og det ble også resultatet sammenlagt. Birk hadde en liten tung dag på lørdag, formen føltes fin, men det stemte ikke helt på isen sier han. Birk hadde en mye bedre dag på søndag og havnet på 12.plass sammenlagt.
Med en sånn start på debuten i NM sprint for vår gjeng er det bare å glede seg til å fortsette! De har mange år igjen! 😄💪🏻
Komplette resultater fra Junior NM sprint;

HAMARLEKENE (11-12.2.2020) 🎉

På Hamar stilte vi med 18 løpere fra klassen rekrutt til GJC.
Vi reiste hjem med 5 pallplasser og en haug med personlige rekorder! 😄🇳🇴 For våre yngste løpere var det topp stemning på og utenfor isen og energinivået er stort sett på topp hele helgen😅. Dette er et av årets høydepunkter for klubben, hvor vi prøver å få reise med det alt av stort og smått sammen til Hamar. Det ble dessverre ikke muligheter for buss denne gangen, noe vi må bare være et engangsstile. I klassen J11 gikk de 2x 500m og 1000m. Her ble det for Pauline Lysø Olsen 2.plass på alle distanser, og sammenlagt. Ny personlig rekord på 500m ble også satt i helgen. Gratulerer!🎉 I klassen G11 gikk de 2x500m og 1000m. Her ble det 6.plass sammenlagt på Tage Aleksander Linn, til tross for fall på to av løpene. Han satte også ny personlig rekord på begge distanser 😄
I J12 stilte Martine Solem og Asta Kotte. De gikk også 2x 500m og 1000m.
Martine startet helgen med distanseseier på begge lørdagens løp. Asta fulgte opp med to 2.plasser. På lørdag fikk Asta sin første distanseseier på sin 500m og 3.plass på 1000m, hun satte personlig rekord på alle distanser i helgen. Martine tok 2.plass på begge distansene søndag. Det er 4 jenter i denne klassen som jevnt kniver i toppen, men Martine dro i land 1.plassen, og Asta tok 3.plassen. Vi gratulerer!🎉
Vår deltagelse juniorgruppen var tynn denne helgen pga av NM deltagelse. Alan Kotte og Bendik O. Nes stilte til start i GJC.
Bendik har slitt litt med skade, så han gikk kun 500m lørdag og søndag. Comebacket endte med personlig rekord begge dager☺️
Alan satte også personlig rekord på alle distanser og tok på lørdag 2.plass på 500m og 3.plass på 1500m. På søndag det 3.plass på både 500m og 1000m. Vi gratulere Alan med 3.plass sammenlagt🎉 Til slutt vil vi rette en stor takk til alle våre sponsorer som hjelper oss slik at vi kan legge til rette for å drive frem denne flotte gjengen så langt de bare vil! Hadde ikke klart det uten dere 😄👏🏻

Odalsskøyta 2019. 30.nov-1.des 2019

Vi kommer hjem fra Hamar med to klassevinnere, flere pallplasser, mange personlige rekorder, to nye klubbrekorder OG med tre løpere uttatt til Landskamp i Inzell. For en helg! 😄🏆
Vi kan gratulere Martine Solem med sammenlagt seier i J12 år. Hun slo til med nye personlige rekorder på alle distansene.
Asta Kotte tok 3.plass sammenlagt i samme klasse, også med ny personlig rekord på alle distanser. Begge jentene gikk 1500m for første gang, og for en innsats! 💪🏻 🏆😄
Alan Kotte tok en sterk 6.plass sammenlagt i GJC, også han slo til med 4 nye personlige rekorder.
Aron Aannø startet helgen med en diskvalifikasjon på 500m, dermed fikk han ingen godkjent ny bestenotering på den, og heller ingen sammenlagt resultater. Aron reiste kjerringa å slo til med pers på resterende løp. Han er basert på resultater fra helgen, og tidligere resultater, tatt ut til Landskamp. Gratulerer!😊
Sofie tok 4.plass sammenlagt i JJC, og det ble en sterk pers på 3000m. Det holdt desverre akkurat ikke til Landskamp denne gangen, men desto større er nok revansjelysten til neste mulighet 😊
Simon Aannø visste storform i helgen og dro til med 1.plass på samtlige distanser i GJB. Pers på alle distanser og ny klubbrekord på 500m og 1000m. Uttak til Landskamp i Inzell er også i boks. Vi gratulerer! 😄
Birk Finnstø Refsaas fikk 2.plass sammenlagt i samme klasse. Vi kan gratulere Birk med pers på 1000m, 1500m og 3000m og selvfølgelig uttak med Landskamp i Inzell😊