Gutteløftet 2018
22-27. juni, BJUGN

Generell info
Vi har den glede å kunne ønske velkommen til Gutteløftet 2018. Dette er det fjerde Gutteløftet som blir gjennomført, og vi har hatt en stigende påmelding hvert år. Vi har vært år tatt en prat med flere av guttene om deltar på samlingen for å høre litt om hva som har vært bra, og ikke bra. Kort oppsummert er det «bra trening, morsomt å møte de andre utenfor sesong, motiverende, blir kjent med nye folk, fri fra foreldre, trene med jevnaldrene» som går under positivt, og det eneste som kunne dras frem som negativt var at det var litt langt for noen å reise. Reise og avstand er det lite vi kan gjøre noe med, men vi skal gjøre vårt for å gi dere tips for enkleste reisevei.
Vi vil også i år bo i Bjugns forsamlingshus. Der har vi garderober m/dusj, kjøkken, sovesal m/feltsenger, oppholdsrom og kjøkken. Feltsengene ble i fjor ikke brukt, da guttene bunkret seg opp i sovesalen med madrassene i stede, greit å ha flere muligheter J. Fra huset er det 7 minutter å gå ned til sentrum, og Fosenhallen. Fosenhallen, og området ut der, er der vi vil ha base for treningene våre. Både basis og rulleskøyter. Vi vil legge opp til to økter pr. dag. Nærmere info og detaljer kommer når planen er klar, men vi kan med en gang love at det også i år blir konkurransen «Koppar`n opp». Dette har blitt et prestisjefullt bakkeløp, hvor seier skaper stor anerkjennelse blant guttene, i tillegg til at motivasjonen er stor for å slå sin tidligere personlige rekord. Vi håper at vi får besøk av noen av landslagsløperne, men det får vi ikke bekreftet før deres plan er lagt.
Vi har en åpen FB gruppe, der vi fra tidligere år har lagt ut bilder og film fra det vi har holdt på med. Denne kan være fin å gå inn for å se på, spesielt for de som ikke har erfaring fra Gutteløftet. «Gutteløftet skøyter». I tillegg oppretter vi vært år en lukket gruppe for deltagere og foreldre der det kan kommuniseres og info legges ut, i tillegg til mail. Der søker man medlemskap etter påmelding er gjort. «Gutteløftet 2018». Meld også fra om dere IKKE ønsker at det skal publiseres bilder/film av deres barn.
Reise
Reiseveien til Bjugn/Ørland- Værnes Trondheim Lufthavn er for mange den enkleste holdeplass, før flybuss og båt over til Bjugn. Men vi har også en direkterute med fly fra Gardemoen til Ørland. Dette er det beste alternativet for de om skal reise fra Gardemoen. Dette er et veldig enkelt og billig alternativ. For ungdom koster det ca 1100,- en vei, med bagasje. Det lønner seg nok å bestille i god tid. Oversikt og bestilling på www.dat.dk. Vi vil organisere det slik at deltagerne bli møtt på Værnes for å bli fulgt til Trondheim og båten de skal ta til Brekstad, vi vil også organisere dette på tilbaketuren. Vi ønsker at alle lander innen kl. 15.40 på ankomstdag, slik at vi kommer oss ned til sentrum for å ta båten som går 17.05. Om dette skulle bli vanskelig for noen, har vi også en båt som går kl. 21.00. På avreisedagen legger vi opp til avreise med båten fra Brekstad 11.20. Det vil si at vi da er på Værnes ca kl. 13.00.

Pakkeliste
• Sovepose/dyne, laken og pute
• Toalettsaker
• Håndklær
• Badetøy
• Treningsklær, for både pent og litt mindre pent vær
• To par joggesko
• Rulleskøyter, om det er noen som ikke har det, gi beskjed. HUSK HJELM!
• Noe fritidsklær

Økonomi og påmelding
Påmeldingsfristen er 15.mai 2018. Påmelding gjøres til gutteloftet@outlook.com. Prisen er 2800,- og 1800,- for søsken nr to. Reise er ikke inkludert. Konto nr for innbetaling er 9722.51.36037 Pris på båt og buss er ca 450,- tur retur.
Når dere melder på ønsker vi følgende info; fult navn, fødselsdato, telefon til foresatt og deltager, t-skjorte størrelse. Er det noen allergier eller andre medisinske hensyn som vi må vite om må dette også tas med. Nøl ikke med å ta kontakt om det skulle være noe.
Vi ønsker oss flere voksne til å være med å administrere samlingen. De som melder seg vil få dekt 50% av reisekostnaden, og betaler selvfølgelig ikke kost og losj.

May Alice Aannø, 95184058
AG, 95417804

gutteløftet.jpg